Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
NIEUWSBRIEF 30 augustus 2019
Arcagna is zeer verheugd om te laten weten dat Wouter Verstijnen zich per 1 september als partner en belastingadviseur bij het kantoor aansluit.
Wouter Verstijnen is als belastingadviseur gespecialiseerd in het adviseren van vermogende particulieren en ondernemers, zowel nationaal als internationaal. Wouter is ook opgeleid als mediator en treedt op als fiscaal adviseur bij echtscheidingen en de afwikkeling van nalatenschappen. Sinds 2008 is Wouter docent schenk-, erf-, overdrachtsbelasting en planning aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Arnold van der Smeede, oprichter van Arcagna: ‘Wouter heeft een brede ervaring als adviseur van vermogende particulieren en ondernemers en is een waardevolle versterking van ons team. Als persoon past hij goed in onze no-nonsense cultuur. In het verleden heeft Wouter al nauw samengewerkt met onze juridische praktijk en hij is uitstekend in staat om bij te dragen aan de door ons voorgestane geïntegreerde juridische en fiscale dienstverlening.’

Wouter Verstijnen: ‘Ik ben trots en blij om in deze mooie organisatie en in dit prachtige team aan de slag te gaan. Ik ben zeer gemotiveerd om bij te gaan dragen aan de verdere ontwikkeling van Arcagna.’
 

Contactgegevens Wouter Verstijnen

Museumplein 5E & F                               
1071 DJ Amsterdam

Wilhelminaplein 1-40
3072 DE Rotterdam

T: +31 (0)20 305 0850
M: +31 (0)6 245 40 352
E: wouter.verstijnen@arcagna.com
***

Over Arcagna

Arcagna is een onafhankelijk nichekantoor dat zich exclusief richt op de geïntegreerde fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en ondernemers (private clients). Cliënten zijn doorgaans succesvolle ondernemers die, naast rust op het familiale en fiscale vlak, zeer geïnteresseerd zijn in het behoud van hun privacy. 
Meer informatie

Disclaimer

Ondanks alle zorg die aan deze uitgave is besteed, blijven vergissingen mogelijk. Arcagna B.V. kan geen aansprakelijkheid nemen voor onvolledigheden/onjuistheden, noch voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze uitgave.
 
Arcagna Amsterdam
Museumplein 5E & F
1071 DJ Amsterdam
T: +31 (0)20 305 0850
E: info@arcagna.com
Arcagna Rotterdam
Wilhelminaplein 1-40
3072 DE Rotterdam
T: +31 (0)10 313 4776
E: info@arcagna.com
Copyright © 2019 Arcagna, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van Arcagna bent.