NL EN
Fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en ondernemers - Arcagna
NL EN

Persoonlijke regelingen

{$title}

De juiste huwelijksvoorwaarden, en (levens)testamenten vormen het sluitstuk van de fiscale en juridische structurering. Door de combinatie van notariaat en fiscaliteit kunnen wij u ook op dit vlak uitstekend van dienst zijn.

Meer informatie

Over Arcagna

Arcagna is een onafhankelijk nichekantoor dat zich vanuit Amsterdam en Rotterdam exclusief richt op de geïntegreerde fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en ondernemers (private clients). Met onze fiscale en juridische expertise bieden wij oplossingen die passen bij de wensen van onze cliënten. Ons doel is het creëren van rust en helderheid.

Lees meer over Arcagna

Werkgebieden

Arcagna denkt in oplossingen. Hierbij houden wij, vanzelfsprekend, rekening met alle aspecten die spelen, dus niet alleen met de fiscale/juridische elementen.

Bekijk alle werkgebieden

Werken bij Arcagna

Arcagna is continu op zoek naar talent. Fiscale vaktechniek op topniveau wordt hierbij als vanzelfsprekend beschouwd. Wij zoeken daarnaast in onze nieuwe collega´s: gedrevenheid, creativiteit, balans, humor en een brede interesse.

Bekijk onze vacatures
Nieuwsberichten
Wetsvoorstel Transparantie maatschappelijke organisaties

'Wetsvoorstel Transparantie maatschappelijke organisaties', januari 2019

Lees meer
Publicaties
Kunst en Fiscaliteit in internationaal perspectief

Verslag van het seminar: 'Kunst en Fiscaliteit in internationaal perspectief' gehouden op 30 mei 2018 in het Rijksmuseum te Amsterdam, door Leoni Bergman.

Lees meer
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief Prinsjesdag 2018

Prinsjesdag, September 2018

Lees meer

Pagina 1 van 6  > >>

Bekijk meer berichten
Algemene voorwaarden | Juridische info | Bankgegevens | Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing