NL EN
Fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en ondernemers - Arcagna
NL EN

Cliënten

Cliënten

Onze cliënten zijn vermogende particulieren en familiebedrijven, die in Arcagna een betrokken partner hebben gevonden om hun fiscale en daaraan gerelateerde aangelegenheden te behandelen.

Een van onze cliënten, een internationaal opererend family office, heeft onze dienstverlening als volgt samengevat:

Arcagna fungeert als onze voornaamste internationaal fiscaal adviseur. Als onderdeel van deze relatie, heeft Arcagna een fiscaal efficiënte internationale structuur ontworpen die onder hun leiding en met hun praktische hulp is opgezet.

Het serviceniveau van Arcagna is uitstekend. De kwaliteit van de adviezen en snelheid van reageren is onovertroffen en hun facturering is acceptabel. De interne organisatie van Arcagna is zeer goed opgezet, waardoor ze altijd goed bereikbaar zijn, zelfs tijdens vakanties.

Arcagna is onovertroffen in deze tak van advisering. We zouden geen ander kantoor aanbevelen.

Meer informatie

Over Arcagna

Arcagna is een onafhankelijk nichekantoor dat zich vanuit Amsterdam en Rotterdam exclusief richt op de geïntegreerde fiscale en juridische advisering van vermogende particulieren en ondernemers (private clients). Met onze fiscale en juridische expertise bieden wij oplossingen die passen bij de wensen van onze cliënten. Ons doel is het creëren van rust en helderheid.

Lees meer over Arcagna

Werkgebieden

Arcagna denkt in oplossingen. Hierbij houden wij, vanzelfsprekend, rekening met alle aspecten die spelen, dus niet alleen met de fiscale/juridische elementen.

Bekijk alle werkgebieden

Werken bij Arcagna

Arcagna is continu op zoek naar talent. Fiscale vaktechniek op topniveau wordt hierbij als vanzelfsprekend beschouwd. Wij zoeken daarnaast in onze nieuwe collega´s: gedrevenheid, creativiteit, balans, humor en een brede interesse.

Bekijk onze vacatures
Publicaties
Kunst en Fiscaliteit in internationaal perspectief

Verslag van het seminar: 'Kunst en Fiscaliteit in internationaal perspectief' gehouden op 30 mei 2018 in het Rijksmuseum te Amsterdam, door Leoni Bergman.

Lees meer
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief Prinsjesdag 2018

Prinsjesdag, September 2018

Lees meer
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief Wijziging Vierde Anti-Witwasrichtlijn

Wijziging Vierde Anti-Witwasrichtlijn

Lees meer

Pagina 1 van 5  > >>

Bekijk meer berichten

Wij ontvingen het verschrikkelijke en onvoorstelbare bericht dat onze geliefde collega Ivo Tolk op 6 december is overleden aan de gevolgen van een noodlottig verkeersongeval woensdagavond. Onze gedachten gaan uit naar Marie-José en Fleur en Ivo’s ouders, broers en familie.

Team Arcagna
Arnold, Lourens, Nathalie, Hendrik, Jasper, Guus, Sofie,
Yasmin, Carolien, Gaitrie, Ellen, Pauline, Lara,
Marian, Lysanne, Denise, Céline, Leoni, Emelie, Eva

7 december 2018

X sluiten
Algemene voorwaarden | Juridische info | Bankgegevens | Privacy statement | Powered by HVMP Internet Marketing